HTML

Napi Bölcsesség

Ha más kárán is tud tanulni az okos, akkor mennyivel inkább hasznát vehetjük mindennapjainkban az olyan gondolatoknak, amelyekben akár egy-egy - sokszor egészen különleges, szép és tartalmas - élet rövid összegzése, lenyomata található. Mintegy 15 éve rendszeresen olvasgatok idézet- és aforizmagyűjteményeket. Komolyokat és vicceseket. Szépirodalmi idézeteket és graffitiket. Nekem sokat segítettek, segítenek. Talán neked is. Ezért osztom meg őket. Apró adagokban - naponta mindig csak egyet. Mindenféle tematikai rendezés nélkül. Ha egyik-másik kapcsán eszedbe jut egy kedves emlék, egy jó sztori, kérlek, oszd meg velem, velünk. Köszönöm! Figyelmedbe ajánlom a legelső, "Üdvözlet az olvasó/k)nak" című, 2007. november 9-i bejegyzést. Jó szórakozást és hasznos időtöltést! Kovács Zsolt

Friss topikok

  • kockásfülűnyúl: Ennyit a szerelemről : m.facebook.com/story.php?story_fbid=818426571521225&id=100000616705980&... (2014.09.06. 15:18) A szerelemről.
  • Miklós Hámori: Sokak nevében is: "Köszönöm"! (2013.08.16. 13:15) Üdvözlet az olvasó(k)nak
  • mimindannyian: Csak nagyon nem mindegy, milyen döntésről van szó. Elhibázott döntéshez való ragaszkodás megint cs... (2011.06.13. 12:19) Makacsság? Állhatatosság!
  • Don Calo': @Don Pármezán: Áhhá. Látom - izé, hallom - a Tat' helyett pedig Ön, (B.) viszont helyettesít... ... (2009.09.24. 00:12) A divatról
  • derweise: Ha valamiről, akkor erről - gondolom - mindenkinek van sztorija... A legjobb történet dupla esél... (2007.11.14. 01:17) Megteszed?

Linkblog

Motiváció nélkül...

2007.11.13. 05:59 :: derweise

A tegnapi kiemelkedő látogatottság ellenére sem született egyetlen egy hozzászólás sem, pedig többen felhívtak és gratuláltak az oldalhoz. Sőt! Ketten még egy-egy rövid történetet is elmeséltek, melyek most, évek múltán éppen az oldalon olvasott idézet(ek)ről jutottak eszükbe. Igazán jó kis sztorik voltak, kár, hogy még ma reggel sem látom írott változatukat…

No, de nem erőszak, bár egy ismerősöm szerint az a demokráciában is hasznos. (Nyugi, nem ez a mai idézet!)

Mivel látom, hogy kellő motiváció nélkül nem akaródzik hozzászólni, - holott igazából ez adná meg gyűjteményes oldalunk savát-borsát -, ezért a mai naptól a következőkkel buzdítok mindenkit a mind gyakoribb hozzászólásra:

Amennyiben egy naptári negyedévben havi átlagban legalább 5 olvasói bejegyzés születik egy vagy több bátor önkéntes tollából, bocs, klaviatúrájából, akkor a hozzászólók között - negyedévente – egy-egy praktikus ajándékot sorsolunk ki.

A sorsolás szempontjából megfelelő megjegyzés nem kevesebb mint 50 szó terjedelmű, értelmes, magyar nyelvű, saját gondolat, melyet alapvetően az oldalon olvasható, esetleg máshol fellelhető idézet inspirált. (A nem az oldal szellemiségéhez tartozó bejegyzéseket eltávolítom a publikus felületről.)  

Sorsolási időpontok: január, április, július, illetve október első munkanapján!

(Csak jelzem, hogy ezeken a napokon sorsolunk a Cashflow Center hírlevél-olvasói között is!!! További információt itt>> találsz.)

2008. január 2-i sorsolásunkon a Bagolyvár Kiadó egyik legújabb könyvével, Ralph S. Marston: Motiváció minden reggel című remek kötetével gazdagodhatsz. Ide>> kattintva megismerheted a Rád váró fejezeteket.

Ha Neked kedvezett a szerencse, még aznap értesítünk emailben.

Sok sikert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napibolcsesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr47227362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása